Hilde Aarts Osteopaat Gezondheidscentrum InGang15 Hilversum    Ingrid van Kamperdijk

Achtergrond en ervaring
Heb je vragen op het gebied van je loopbaan, loop je tegen je grenzen aan en voelt het in de lucht houden van alle ballen als jongleren? Moet je een keuze maken in je loopbaan als gevolg van een reorganisatie of heb je zelf behoefte je eigen loopbaan te onderzoeken?

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik twaalf jaar in de financiële dienstverlening gewerkt.
Nadat ik een gezin kreeg deed ik bewust een stapje terug door een functie als assistent te accepteren en dacht zo de ballen beter in de lucht te kunnen houden. Het pakte anders uit. Ik werkte onder mijn niveau, voelde me verantwoordelijk voor zowel mijn eigen werk als dat van de accountmanagers die ik ondersteunde en had een jong gezin. Alle ingrediënten voor een burnout waren aanwezig.

Ik heb dit moment aangegrepen om zelf op onderzoek te gaan: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik de leuke aspecten aan mijn werk en waar verlies ik energie? Ik kwam tot de conclusie dat ik graag met mensen in contact ben, goed kan luisteren en oprecht interesse heb in een ander. Als coach zet ik deze kwaliteiten in waardoor ik anderen in beweging krijg in hun eigen onderzoek.
Is het voor jou tijd om op onderzoek te gaan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Specialisatie:
Loopbaanadvies, coaching, burnout- en stressbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, outplacement, re-integratie eerste en tweede spoor.

Aangesloten bij:
Noloc: beroepsvereniging voor loopbaancoaches
Stichting Begeleiding bij Burnout en Stress: landelijk netwerk van gedreven professionals
Nederlands Burnout Preventie Centrum: multidisciplinair trainingscentrum
Erkend St!R Coach

 

  • discipline: Coaching
  • telefoon: 06 46 056 244
  • email:
  • website:SMART in Company