Petra Datema Mesoloog Gezondheidscentrum InGang15 Hilversum    Petra Datema

Graag stel ik mezelf aan u voor.
Ik ben als fysiotherapeut opgeleid en werkzaam geweest. Wat mij toen opviel was dat klachten soms ondanks de behandeling telkens weer terugkwamen. Het werd voor mij belangrijk te zoeken naar de oorzaak van de klachten. Al tijdens mijn studie fysiotherapie las ik over de opleiding mesologie.
Jaren later ben ik met mijn dochter naar een mesoloog gegaan. De klachten van mijn dochter konden destijds door de huisarts niet worden opgelost, maar na twee behandelingen door de mesoloog was ze weer helemaal opgeknapt. Ik werd zo enthousiast dat ik de besloot de opleiding te gaan volgen en heb sinds 2009 een mesologiepraktijk aan huis en sinds kort ook in Hilversum. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in de ziekte van Lyme.
Het mooie van mesologie vind ik dat er heel breed naar de patiënt wordt gekeken vanuit verschillende invalshoeken. Daarbij gebruiken we kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, Ayurveda, homeopathie en ook de reguliere geneeskunde. Omdat ieder mens anders is, vind ik het telkens weer een ontdekkingsreis om samen met de patiënt de individuele oplossing te vinden die vaak niet alleen het lichamelijke maar ook het emotionele welzijn blijkt te verbeteren.

Ik ben lid van de NVVM en SRBAG.
 
 
 
 
Contact

  • discipline: Mesologie
  • telefoon: 06-47449244 of 035-7850462
  • email:
  • website:www.mesologiedatema.nl