Laila Alberts Homeopathie Gezondheidscentrum15 Hilversum    Laila Alberts


Op de basisschool ging mijn interesse al uit naar homeopathie en kruidengeneeskunde, misschien omdat mijn oma grootverbruikster was van allerhande pillen en poedertjes. Ik speelde met de lege pillenpotjes: wel 2 boodschappentassen vol!

Na de middelbare school ben ik eerst geneeskunde gaan studeren - ik ben afgestudeerd in 1989 aan de Vrije Universiteit in Amsterdam - om via een omweg (electro-)acupunctuur (3-jarige opleiding bij de NAAV), toch weer bij de homeopathie uit te komen. Van 1989 t/m 1994 volgde ik de artsopleiding voor homeopathie bij de SHO te Wageningen, destijds 3 jaar basis en 2 extra jaren, de zgn. Europese opleiding.

In 1990 kreeg ik de mogelijkheid om te gaan werken in een artsenpraktijk voor acupunctuur en homeopathie in Dirkshorn. Na anderhalf jaar werd werd het heen en weer pendelen tussen Hilversum en Dirkshorn mij toch wat te zwaar en ben ik voor mezelf begonnen, eerst in mijn eigen achtertuin, later bij Anneke Banga, arts voor Orthomanipulatie waar ik een jaar of 18 gewerkt heb.

In het begin heb ik nog wel acupunctuur toegepast in mijn praktijk, maar later ben ik steeds “klassieker” gaan werken. De circa 300 homeopathische middelen van Hahnemann groeiden uit naar zo’n 6000 en mijn boeken werden verruild voor de computer met de nieuwste programmatuur. De ontwikkelingen in de homeopathie gingen zo snel dat ik de acupunctuur er niet meer bij kon doen. De homeopathie van tegenwoordig vind ik zo onvoorstelbaar boeiend dat ik ermee opsta en naar bed ga, bij wijze van spreken. De laatste jaren word ik steeds bedrevener in de Bombay methode, afkomstig uit India. Uitleg hierover en nog veel meer kunt u vinden op mijn website www.allesoverhomeopathie.nl.Contact
   

  • discipline: Homeopathie
  • telefoon: 06 53612140
  • email:
  • website:www.allesoverhomeopathie.nl