Psycholoog Ernst Strubbe Gezondheidscentrum InGang15 Hilversum    Ernst Strubbe

Graag stel ik mij aan u voor:

Achtergrond en werkveld
In 1996 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam in de Klinische psychologie. Het onderwerp van mijn onderzoek en scriptie betrof:  Stress en de psychische gevolgen van stress. Hieruit volgden een aantal wetenschappelijke publicaties.
De eerste jaren werkte ik in de verslavingszorg. Daarna werkte ik met werknemers die door de meeste uiteenlopende psychische klachten uitvielen uit werk. Ik deed daar ruime ervaring op in behandeling en diagnostiek. Voorts werkte ik een aantal jaar in revalidatiecentrum De Trappenberg te Huizen met mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten.

Sinds 5 jaar werk ik als GZ-psycholoog (BIG) en geregistreerd Eerstelijnspsycholoog (LvE) in de eerste lijn alwaar ik met bezieling en resultaat de meest voorkomende psychische klachten behandel. Voorbeelden van meest voorkomende psychische klachten zijn: stress, angstklachten, somberheid, rouw, problemen in contacten met anderen, problemen op werk, trauma, Prikkelbare Darm Syndroom, problemen met assertiviteit, grenzen stellen en voor jezelf opkomen.  

Belangrijke waarden en kernwoorden
In mijn werk en in mijn contact met u breng ik het volgende tot uitdrukking: rust, acceptatie, openheid voor u en uw eigen ideeën en (levens)overtuigingen, deskundigheid en zorg-vuldigheid, richting geven, in beweging komen, tot ervaring komen, voelen, plezier, humor creativiteit, ondersteunen van uw proces en het geven van antwoorden en feiten indien mogelijk.

Opleidingen en registraties
Mijn opleidingen geven aan waar ik mijn kennis en inspiratie vind. Mijn registraties geven weer aan welke beroepsgroepen en beroepscodes ik mijzelf verbind.

Opleidingen
Ik ben geschoold in de Cognitieve Gedragstherapie, de Directieve therapie, EMDR, hypnotherapie, ACT en Lichaamsgerichte psychotherapie/body-mind therapie. Voorts heb ik mijzelf bekwaamd in de Transactionele Analyse en Mindfulness.

Registraties en vergoedingen
* GZ-psycholoog (BIG/NIP)
* Eerstelijnspsycholoog (LvE)
* Psycholoog NIP (LWP)
* Lid Nederlandse Vereniging voor Hypnose (NvvH)

* Lid van Vereniging EMDR Nederland


Contact

  • discipline: Psychologie
  • telefoon:06 2379 5720
  • email:
  • website:www.praktijkvandaag.nl